Disclaimer

Deze website is eigendom van Elektro Piot.

Als je op onze website iets bestelt of koopt, word je verondersteld om onze algemene voorwaarden gelezen te hebben. Die vind je onderaan elke pagina.

Neem ze even door, zeker als je hier voor het eerst komt. Zo weet je wat je van ons mag verwachten en wat wij van onze klanten verwachten. Dat helpt ons om vlot en aangenaam met elkaar om te gaan.

Wat je zeker moet weten

  • De teksten en afbeeldingen op deze website zijn niet bindend.
  • De aangeduide prijzen gelden enkel op het moment dat je de website bezoekt, uitgezonderd fouten met betrekking tot de afbeelding, waarvoor niet verantwoordelijk kan worden gesteld.
  • Wij kunnen op elk moment en zonder dat aan te kondigen prijzen aanpassen en informatie toevoegen, verwijderen of wijzigen.
  • Wij doen er alles aan om op deze website correcte en volledige informatie te geven, maar een foutje maken overkomt iedereen wel eens. Wij kunnen daar niet voor aansprakelijk gesteld worden. Ook niet voor de schade die het gevolg zou kunnen zijn van je bezoek aan deze website en het gebruik van de informatie die je hier vindt of net niet vindt. Je begrijpt ook dat wij niet kunnen instaan voor de inhoud van de websites waarvan wij een link opgenomen hebben.


Lees zeker ook de algemene voorwaarden.

Actueel: wij houden GEEN voorrraad van toestellen. 

Levertermijnen kunnen niet opgegeven worden door de schaarste op de markt en levertijden (indien toch gekend) schuiven ook nog regelmatig op.

Openingsuren toonzaal

Verbrandendijk 69, 2070 Zwijndrecht

Zaterdag:

10u00 – 12u00
13u00 – 17u00

Andere dagen:

op afspraak

Openingsuren Atelier & afhaalpunt

Nieuwlandstraat 6, 9120 Melsele

Di, wo, do, vr

10u00 – 12u00
14u00 – 18u00

Afhalen:

10u00 – 12u00
14u00 – 16u00