KEUKEN RENOVATIE

KEUKEN RENOVEREN? WAAROM NIET?

De keuken van je dromen kan aardig wat duiten kosten. Ga je voor nieuw en goedkoop, dan zit je vaak opgescheept met een beperkte kwaliteit en beperkte afmetingen. Je zou je oude keuken ook kunnen renoveren, zeker als het binnenwerk van de kasten nog goed is. Klaar om jouw keuken te renoveren? Contacteer ons dan:


HANDGREPEN VERVANGEN

Het vervangen van de handgrepen van je keukenkastjes is vrij snel en goedkoop. Als je een totaal ander model van handgreep kiest, kunt je een opmerkelijk resultaat bekomen.
Let wel: de nieuwe grepen moeten dezelfde greepboring hebben als de oude grepen.

KEUKEN RENOVATIE

Het vervangen van de keukenkastjes is vrij snel en goedkoop. Als je een totaal ander model van handgreep kiest, kun je een opmerkelijk resultaat bekomen.

Let wel: de nieuwe grepen moeten dezelfde greepboring hebben als de oude grepen.

KASTFRONTEN VERVANGEN

Je keuken kan ene ingrijpende metamorfose ondergaan als je besluit alle kastdeuren te vervangen door een ander kastmateriaal of kastkleur. Dit kost wel meer, maar het resultaat begint al veel feller te gelijken op een tataal nieuwe keuken.

Je kunt er ook voor kiezen slechts enkele kastdeurtjes te vervangen door nieuwe, bijvoorbeeld glazen deurtjes. Zo krijgt je keuken een meer open look.

Nadeel: kastfronten in de keuken vervangen kan erg arbeidsintensief zijn - de schrijnwerker moet de scharnieren en scharnierboringen aanpassen, dus hoge montageprijs.